ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

02.05

Пројино брашно

100-150

Кромпир

80-100

Пасуљ

300-650

Паприка

400-500

Парадајз

220-300

Краставци

150-160

Тиквице

200-250

Цвекла

120

Спанаћ

160

Купус

150

Целер

250-500

Першун веза

50

Шаргарепа

100-120

Зелени лист купуса

50-80

Зелена салата

50

Црни лук

100-120

Бели лук

800-1000

Шампињони

350-400

Броколи

350

Празилук

250

Карфиол

350

Плави патлиџан

350

Кисели купус

200-250

Млади лук (веза)

50

Ротква

180-200

Ротквице

60

Боранија

500-600

Млади кромпир

250-300

Крушке

340-400

Јабуке

80-180

Шљиве

 

Грожђе

 

Лубенице

 

Мед

1000-1300

Диње

 

Суве шљиве

400-550

Купине

 

Боровница

 

Мушмуле

 

Брескве

 

Јагоде

500

Малине

 

Лимун

250-280

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

140-260

Лешници 1кг

1200-1500

Језгра ораси

1200

Очишћена живина

299-500

Јаја

12-20

Кајмак

1000-1500

Сир

500-900

Пршута

1500-3000

Сланина

800-1400

Суџук

1400

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

450

Овце

 

Јагњад

500-600

Пшеница

35

Кукуруз

30

Јечам

35

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

749

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

469

ГИРИЦЕ

299

ОСЛИЋ ХЕК

569

ФИЛЕТ СОМА

519

СКУША

529

ХАРИНГА

399

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

399