ЈКП Комуналац Чачак

Поштовани суграђани,

 

На празничном дану, 11 наших екипа ЈКП Комуналац Чачак изашло је на терен како би извршило редовне радне задатке и обезбедило чистоћу на територији целог града, приградских и сеоских подручја. Настављамо посвећено пружати услуге чишћења, пражњења контејнера, канти и подземних контејнера, уклањање кабастог отпада, све с циљем очувања чистоће нашег града.

 

Ради се у две смене

Осим редовних обавеза, наше екипе су посвећене ванредном чишћењу дивљих депонија које су лоциране како на произвољним локацијама, тако и на рециклажним платоома у приградским насељима. Ова додатна активност има за циљ очување околине и промоцију еколошке свести међу грађанима.

 

Желимо се захвалити свим грађанима на сарадњи и подршци коју нам пружају у нашем свакодневном раду. Ваша одговорност и сарадња су кључни за очување чистоће нашег града.

Апелујемо на све суграђане да правилно користе канте за одлагање смећа по категоријама. Разврставање отпада је од суштинског значаја за рециклажу и смањење негативног утицаја на животну средину. Молимо вас да будете свесни важности очувања природе и да се придржавате прописаних смерница приликом одлагања отпада.

 

Чување животне средине је заједнички задатак свих нас, и у том духу позивамо вас да будете део ове важне иницијативе. Ваш допринос има кључну улогу у стварању здравије и чистије животне средине за све нас.

На крају, желимо вам честитати Дан државности Сретење! Нека вам овај дан буде испуњен љубављу, поносом и заједништвом.

 

Ваш ЈКП “Комуналац” Чачак