ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

25.04.

Пројино брашно

100-120

Кромпир

80-100

Пасуљ

300-650

Паприка

400-600

Парадајз

250-300

Краставци

200-220

Тиквице

180

Цвекла

120-150

Спанаћ

160-180

Купус

180-200

Целер

250-500

Першун веза

50

Шаргарепа

100-150

Зелени лист купуса

80-100

Зелена салата

50

Црни лук

100-120

Бели лук

800-1000

Шампињони

400

Броколи

450

Празилук

180-200

Карфиол

350

Плави патлиџан

350

Кисели купус

200-250

Млади лук (веза)

60

Ротква

180-200

Ротквице

60

Боранија

600

Млади кромпир

350-450

Крушке

300-340

Јабуке

50-200

Шљиве

 

Грожђе

 

Лубенице

 

Мед

1000-1300

Диње

 

Суве шљиве

400-550

Купине

 

Боровница

 

Мушмуле

 

Брескве

 

Јагоде

600

Малине

 

Лимун

260

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

140-240

Лешници 1кг

1200-1500

Језгра ораси

1200

Очишћена живина

299-500

Јаја

12-20

Кајмак

1000-1500

Сир

500-900

Пршута

1500-3000

Сланина

800-1400

Суџук

1400

 

 

25.04.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

450

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

35

Кукуруз

30

Јечам

35

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

749

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

469

ГИРИЦЕ

299

ОСЛИЋ ХЕК

569

ФИЛЕТ СОМА

519

СКУША

529

ХАРИНГА

399

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

399