ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

02.02.

Пројино брашно

150-170

Кромпир

100-120

Пасуљ

350-700

Паприка

350-400

Парадајз

280-300

Краставци

280-300

Тиквице

300

Цвекла

100-160

Спанаћ

250-300

Купус

50-80

Целер

250-500

Першун веза

40-50

Шаргарепа

100-180

Зелени лист купуса

100-120

Зелена салата

50-60

Црни лук

150-180

Бели лук

800-1000

Шампињони

350

Броколи

350

Празилук

150

Карфиол

300

Плави патлиџан

 

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

50-60

Ротква

100-130

Ротквице

60-70

Боранија

 

Корнишони

 

Крушке

250-300

Јабуке

50-150

Шљиве

 

Грожђе

300

Дуње

300-350

Мед

1000-1500

Мушмуле

 

Суве шљиве

450-550

Лубенице

 

Трешња

 

Кајсије

 

Брескве

 

Вишње

 

Малине

 

Лимун

130-160

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

130-280

Лешници 1кг

1500

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

279-500

Јаја

10-20

Кајмак

1000-1500

Сир

500-800

Пршута

1400-2800

Сланина

700-1300

Суџук

1350

 

02.02.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

500

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

30

Кукуруз

25

Јечам

30

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

699

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

499

СКУША

399

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

499