ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

05.05.

Пројино брашно

180-200

Кромпир

100-120

Пасуљ

280-600

Паприка

350-450

Парадајз

250-340

Краставци

150-200

Тиквице

200

Цвекла

100

Спанаћ

150

Купус

50-120

Целер

300-400

Першун веза

50

Шаргарепа

120-150

Зелени лист купуса

60-80

Зелена салата

30-60

Црни лук

180

Бели лук

800-1000

Шампињони

350

Броколи

350

Празилук

200

Карфиол

350

Плави патлиџан

330-350

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

50

Млади кромпир

250-300

Ротква

150

Ротквице

50-70

Боранија

 

Крушке

300-350

Јабуке

50-100

Грожђе

 

Диње

 

Мед

1000-1200

Јагоде

500

Суве шљиве

400-550

Лубенице

 

Мушмуле

 

Малине

 

Шљиве

 

Вишње

 

Лимун

160

Боровнице

 

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

150-220

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

319-500

Јаја

15-20

Кајмак

900-1300

Сир

400-800

Пршута

1300-2600

Сланина

650-1400

Суџук

1200-1300

 

 

 

05.05.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

500

Овце

120-130

Јагњад

450

Пшеница

45

Кукуруз

40-45

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

849

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

599

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499