ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

05.01.

Пројино брашно

150-180

Кромпир

100-120

Пасуљ

300-700

Паприка

150-380

Парадајз

150-250

Краставци

250

Тиквице

250-300

Цвекла

100-150

Спанаћ

250-300

Купус

40-60

Целер

200-500

Першун веза

50

Шаргарепа

150-200

Зелени лист купуса

80-100

Зелена салата

50-60

Црни лук

120-150

Бели лук

800-1000

Шампињони

320-350

Броколи

350

Празилук

200-250

Карфиол

300-350

Плави патлиџан

350

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

60

Ротква

100-120

Ротквице

50

Боранија

 

Корнишони

 

Крушке

250-300

Јабуке

50-150

Шљиве

 

Грожђе

250-350

Дуње

320-350

Мед

1200-1500

Мушмуле

200

Суве шљиве

500-600

Лубенице

 

Трешња

 

Кајсије

 

Брескве

 

Вишње

 

Малине

 

Лимун

130

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

150-300

Лешници 1кг

1400

Језгра ораси

1000-1300

Очишћена живина

289-500

Јаја

14-20

Кајмак

900-1300

Сир

400-8010

Пршута

1400-2800

Сланина

700-1300

Суџук

1300

 

05.01.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

300-350

Прасад

500-550

Овце

300

Јагњад

550-600

Пшеница

30

Кукуруз

25

Јечам

30

РИБА

 

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

699

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

499

СКУША

399

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

499