ЈКП Комуналац Чачак

ЈКП "Комуналац" - спремно дочекан први снег

Зимска сезона која је увелико у току, за сада без превеликих падавина, са температуром која је неуобичајена за ово доба године. Упркос томе ЈКП “Комуналац” спремно дочекује и прати ову зимску сезону, без обзира на њен интензитет, припремљена су возила са одговарајућим посадама, односно тимовима за интервенцију на терену. Ради се о специјалним комуналним возилима која су опремљена потребним додацима за деловање у зимским условима са циљем омогућавања несметаног одвијања саобраћаја у граду и околини

У току ноћи је на територији града Чачка, пала прва количина снега, а зимска служба ЈКП “Комуналац” је својим возилима интервенисала, у складу са утврђеним приоритетима чишћења јавних повишина и саобраћајница.

Наша радна јединица “Чистоћа” је, са својим возилима и опремом, у току ноћи деловала на путним правцима:

Љубић брдо ( венац), Драгослава Бојића ( пут око цркве и Споменика Т. Рајића). Атеница – Гучки пут, са радним задатком чишћења снега и посипања соли.

Радници ЈКП „Комуналац“ Чачак су максимално ангажовани на чишћењу снега, леда и посипању соли, док год за то буде потребе, како би се наши суграђани безбедно и сигурно кретали градом.