ЈКП Комуналац Чачак
НАЗИВ РОБЕ
27.01
Пројино брашно
180-200
Кромпир
90-100
Пасуљ
280-600
Паприка
300-400
Парадајз
300-320
Краставци
300
Тиквице
280-300
Цвекла
100
Спанаћ
200
Купус
30-40
Целер
Першун веза
40
Шаргарепа
Зелени лист купуса
80
Зелена салата
40-50
Црни лук
100-150
Бели лук
800-900
Шампињони
350
Броколи
Празилук
150
Карфиол
Плави патлиџан
Кисели купус
150-200
Млади лук (веза)
50
Корнишони
Ротква
Ротквице
Боранија
Крушке
Јабуке
50-100
Грожђе
Диње
Ђумбир
800
Мед
1000-1300
Нектарине
Дуње
Суве шљиве
400-550
Лубенице
Мушмуле
Малине
Шљиве
Вишње
Лимун
160-180
Боровнице
Јужно воће
110-280
Лешници 1кг
1000-1200
Језгра ораси
800-1000
Очишћена живина
319-500
Јаја
14-20
Кајмак
Сир
500-800
Пршута
1300-2600
Сланина
750-1200
Суџук
1200
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
410-450
Овце
Јагњад
Пшеница
45
Кукуруз
Јечам
РИБА
ШАРАН
799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
429
ГИРИЦЕ
199
ОСЛИЋ ХЕК
549
ФИЛЕТ СОМА
599
СКУША
419
ХАРИНГА
329
ПАСТРМКА
899
ТОЛСТОЛОБИК
499