ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

24.02

 

Пројино брашно

180-200

Кромпир

100-120

Пасуљ

280-600

Паприка

400-450

Парадајз

300-350

Краставци

300

Тиквице

300-350

Цвекла

100

Спанаћ

150-200

Купус

30-50

Целер

300

Першун веза

30-40

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

60-80

Зелена салата

50

Црни лук

120-130

Бели лук

800-900

Шампињони

350

Броколи

300

Празилук

150

Карфиол

300

Плави патлиџан

550

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

30-50

Корнишони

 

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

150-250

Јабуке

50-100

Грожђе

 

Диње

 

Ђумбир

800

Мед

1000-1200

Нектарине

 

Дуње

 

Суве шљиве

450-550

Лубенице

 

Мушмуле

 

Малине

 

Шљиве

 

Вишње

 

Лимун

160-200

Боровнице

 

Јужно воће

120-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

319-500

Јаја

15-20

Кајмак

900-1300

Сир

400-800

Пршута

1400-2600

Сланина

700-1400

Суџук

1200-1300

 

24.02

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

320-350

Овце

 

Јагњад

400

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

599

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499