На данашњој конференцији за новинаре, у просторијма ЈКП „Комуналац“ Чачак, уз присуство локалних медија, представили смо имплементирање Интегрисаног менаџмент система.

ЈКП „Комуналац“ је у својим простријама поред заинтересованих медија, угостило и госпођу Мирјану Ђоковић, помоћника градоначелника за област заштите животне средине, господина Радована Јовановића и господина Милорада Јевђовића, чланове  Градског већа, као и директора сертификационг тела YUQS-a  из Београда, господина Александра Ђорђевића.

Конференцију је отворио и присутне поздравио директор ЈКП „Комуналац“ др Петар Домановић и истакао да званично уводимо међународне стандарде у све аспекте пословања нашег предузећа, званичним добијањем  сертификата.

 

SERTIFIKAN-SR
EN2
EN
Сертификати

Стандарди ISO 9001 и ISO 14001који се односе на управљање квалитетом односно систем управљања из области заштите животне средине. Речено је да је наше предузеће прво јавно предузеће у округу и једно од првих у региону, определило за увођење ових стандарда.

Присутнима се обратила и г-ђа Мирјана Ђоковић, као и чланови Градског већа г-дин Милорад Јевђовић и г-дин Радован Јовановић, честитајући нам на стеченим сертификатима  истичући значај увођења ових стандарда, са надом да ће и остала јавна предузећа следити наш пример.

Присутне је поздравио и директор сертификационог тела  YUQS-a  из Београда, г-дин Александар Ђорђевић и објаснио комплексност процеса имплементације ових система уз наду да ћемо наставити да пратимо савремена кретања у области управљања квалитетом из домена наших делатности.