Прихватилиште за напуштене животиње у Милићевцима, које је у саставу РЈ „Зоохигијена“, у четвртак, 17. јуна, посетили су активисти удружења за заштиту животиња Balkan underdogs из Велике Британије. Ова посета уприличена је у склопу обиласка више локација у Србији, како би се уверили у стање објеката и услове за боравак ухваћених паса луталица у њима. Уједно, фотографије и видео записи које су снимили Том, Стив и Маркус биће употребљени за прављење промотивног материјала у циљу прикупљања помоћи за унапређење услова у овим објектима.

Поред Чачка, екипа Balkan underdogs-а је посетила сличне објекте у Крушевцу, Ваљеву, Лазаревцу  и Убу, као и неколико приватних азила, истакавши да је од свега виђеног далеко најуређеније и најбоље одржавано управо прихватилиште у Милићевцима.

Иначе, сарадња са Balkan underdogs траје већ неколико година и управо захваљујући њиховим активистима у Србији неколико стотина паса је нашло свој дом широм Велике Британије. Поред тога, за прихватилиште у Милићевцима је набављана и различита опрема, како би се побољшали услови за боравак и живот паса у њему.