NASLOVNA

ОЧИШЋЕНА НАЈВЕЋА ДИВЉА ДЕПОНИЈА У ЧАЧКУ

Познато је да велики проблем представља формирање дивљих депонија на територији града, односно приградским насељима. За дивље депоније се посебно ангажују средства, опрема, људи, односно чине се велики напори да дивљих депонија на нашој територији буде што је мање могуће.

Поред редовних активности, наше предузеће чини изузетне напоре, некада и преко граница својих могућности, како би се дивље депоније очистиле, а када се узме у обзир чињеница да су тренутне околности вандредног стања кључни отежавајући фактор за функицонисање система вршења услуге, овај задатак се додатно компликује и отежава.

Са великим задовољством, а што не рећи и поносом, истичемо да смо очистили највећу дивљу депонију на територији града Чачка, која егзистира годинама у нашој средини, а на локацији месне заједнице “Сајмиште”, односно између улице 565 и реке Мораве.

Дивља депонија пре чишћења

Очишћена локација дивље депоније

Локација са које су уклоњене велике количине отпада ће убудуће бити обезбеђена, у циљу спречавања поновног формирања дивље депоније.

На локацији ће бити постављена рампа са упозорењима о забрани бацања отпада, а поставља се видео надзор, како би локација била под сталним надзором. Свако кршење забране бацања отпада на овом месту ће бити евидентирано и починиоци санкционисани од стране Комуналне милиције, а уз свесрдну помоћ и одобравање мештана који живе у околини ове локације, којима се захваљујемо на сарадњи , као и Месној заједници “Сајмиште”.  

 

Ваш ЈКП "КОМУНАЛАЦ" Чачак
Tags: No tags

Comments are closed.