Kabasti-otpad-340x215

ЈКП “КОМУНАЛАЦ” АПЕЛУЈЕ -ОДЛОЖИТЕ УКЛАЊАЊЕ КАБАСТОГ ОТПАДА

Понедељак, 23. март 2020. године

ЈКП “Комуналац” Чачак, апелује на суграђане да се суздрже од одлагања кабастог отпада у трајању ванредног стања.

Разлог за овај апел је појачан притисак на нашу службу за вршење услуге одвоза кабастог отпада, стварање залиха кабастог отпада, посебно отежан рад Трансфер станице у Чачку, што је последица тренутне ситуације, нарочито имајући у виду чињеницу да је отежана саобраћајна комуникација на релацији Чачак – Ужице због радова који се изводе. .

ЈКП “Комуналац” као јавно предузеће у овој ситуацији ради у отежаним условима, улаже додатне напоре да изврши посебне радне обавезе у складу са упутствима Градског штаба за ванредне ситуације, па је немогуће одговорити појачаној потреби за одвоз кабастог отпада из домаћинстава.

Још једном молимо грађане да одложе планирано распремање својих подрума, гаража и слично, што проузрокује потребу за одвожењем кабастог отпада на сабирно место, а традиционална априлска акција уклањања кабастог отпада из домаћинстава ће бити одложена за време по укидању ванредног стања.

Молимо суграђане за разумевање, јер је апсолутни приоритет да наше предузеће на најефикаснији и најквалитетнији начин извршава обавезе постављене од стране Кризног штаба, са ограниченим капацитетима који су нам на раполагању.

Хвала на разумевању, ваш ЈКП “Комуналац” Чачак

Tags: No tags

Comments are closed.