Komunalac Čačak
НАЗИВ РОБЕ
10.10.
Пројино брашно
150
Кромпир
100-120
Пасуљ
300-650
Паприка
100-350
Парадајз
100-180
Краставци
130-200
Тиквице
80
Цвекла
Спанаћ
Купус
40-60
Целер
250-500
Першун веза
50
Шаргарепа
150-200
Зелени лист купуса
100
Зелена салата
70-100
Црни лук
Бели лук
800-1000
Шампињони
350-400
Броколи
250-300
Празилук
200
Карфиол
120-130
Плави патлиџан
Кисели купус
200-250
Млади лук (веза)
Ротква
Ротквице
Боранија
300-400
Млади кромпир
Крушке
150-300
Јабуке
100-220
Шљиве
120-150
Грожђе
Лубенице
45
Мед
1000-1300
Диње
Суве шљиве
600-70
Купине
Вишња
Трешње
Кајсије
Брескве
300
Јагоде
Малине
1200
Лимун
280
Јужно воће (поморанџе,мандарине)
210-250
Лешници 1кг
1800
Језгра ораси
Очишћена живина
299-500
Јаја
10-20
Кајмак
1000-1500
Сир
500-900
Пршута
1500-3000
Сланина
800-1400
Суџук
1400
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
Овце
Јагњад
Пшеница
40
Кукуруз
Јечам
РИБА
ШАРАН
749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
839
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
479
ГИРИЦЕ
299
ОСЛИЋ ХЕК
599
ФИЛЕТ СОМА
549
СКУША
ХАРИНГА
399
ПАСТРМКА
799
ТОЛСТОЛОБИК