Komunalac Čačak

    

НАЗИВ РОБЕ

 

03.10.

Пројино брашно

150

Кромпир

100-120

Пасуљ

300-650

Паприка

100-350

Парадајз

100-180

Краставци

130-200

Тиквице

80

Цвекла

150

Спанаћ

 

Купус

50-60

Целер

250-500

Першун веза

50

Шаргарепа

150-200

Зелени лист купуса

100

Зелена салата

70-100

Црни лук

100-120

Бели лук

800-1000

Шампињони

350-400

Броколи

250-300

Празилук

250

Карфиол

120-130

Плави патлиџан

100

Кисели купус

200-250

Млади лук (веза)

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

300-400

Млади кромпир

 

Крушке

150-300

Јабуке

100-220

Шљиве

120-150

Грожђе

150-250

Лубенице

30-40

Мед

1000-1300

Диње

100

Суве шљиве

500-600

Купине

 

Вишња

 

Трешње

 

Кајсије

 

Брескве

300-350

Јагоде

 

Малине

1200

Лимун

320

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

210-250

Лешници 1кг

1200-1500

Језгра ораси

1200

Очишћена живина

299-500

Јаја

10-20

Кајмак

1000-1500

Сир

500-900

Пршута

1500-3000

Сланина

800-1400

Суџук

1400

СТОЧНА ПИЈАЦА

03.10.

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

 

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

40

Кукуруз

40

Јечам

40

 

 

РИБЕ

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

839

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

479

ГИРИЦЕ

299

ОСЛИЋ ХЕК

599

ФИЛЕТ СОМА

549

СКУША

549

ХАРИНГА

399

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

399