Komunalac Čačak

    

НАЗИВ РОБЕ

 

29.08

Пројино брашно

150

Кромпир

100-120

Пасуљ

300-650

Паприка

150-300

Парадајз

150-200

Краставци

150-180

Тиквице

80-100

Цвекла

150

Спанаћ

 

Купус

60-70

Целер

250-500

Першун веза

50

Шаргарепа

150-200

Зелени лист купуса

100

Зелена салата

80-120

Црни лук

100-120

Бели лук

800-1000

Шампињони

350-400

Броколи

500

Празилук

250

Карфиол

300

Плави патлиџан

150

Кисели купус

200-250

Млади лук (веза)

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

400-500

Млади кромпир

 

Крушке

200-300

Јабуке

100-220

Шљиве

120-150

Грожђе

200-250

Лубенице

30-50

Мед

1000-1300

Диње

100

Суве шљиве

400-450

Купине

600

Вишња

 

Трешње

200

Кајсије

450

Брескве

350

Јагоде

 

Малине

1200

Лимун

320

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

210-250

Лешници 1кг

1200-1500

Језгра ораси

1200

Очишћена живина

299-500

Јаја

10-20

Кајмак

1000-1500

Сир

500-900

Пршута

1500-3000

Сланина

800-1400

Суџук

1400

 

 

29.08

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

 

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

40

Кукуруз

40

Јечам

40

РИБА

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

749

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

479

ГИРИЦЕ

299

ОСЛИЋ ХЕК

599

ФИЛЕТ СОМА

519

СКУША

529

ХАРИНГА

399

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

399