Komunalac Čačak
НАЗИВ РОБЕ
31.10.
Пројино брашно
150
Кромпир
100-120
Пасуљ
300-650
Паприка
100-350
Парадајз
100-180
Краставци
130-200
Тиквице
250
Цвекла
Спанаћ
250-270
Купус
40-60
Целер
250-500
Першун веза
50
Шаргарепа
150-200
Зелени лист купуса
100
Зелена салата
70-100
Црни лук
Бели лук
800-1000
Шампињони
350-400
Броколи
250-300
Празилук
200
Карфиол
120-150
Плави патлиџан
Кисели купус
200-250
Млади лук (веза)
Ротква
Ротквице
80
Боранија
300-400
Корнишони
300-350
Крушке
150-320
Јабуке
100-250
Шљиве
Грожђе
150-300
Лубенице
Мед
1200-1400
Диње
Суве шљиве
600-700
Дуње
300
Мушмуле
Трешње
Кајсије
Брескве
Јагоде
Малине
1200
Лимун
280
Јужно воће (поморанџе,мандарине)
210-250
Лешници 1кг
2000
Језгра ораси
1300
Очишћена живина
299-500
Јаја
10-20
Кајмак
1000-1500
Сир
500-900
Пршута
1500-3000
Сланина
800-1400
Суџук
1400
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
Овце
Јагњад
Пшеница
40
Кукуруз
Јечам
ШАРАН
749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
839
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
479
ГИРИЦЕ
299
ОСЛИЋ ХЕК
599
ФИЛЕТ СОМА
539
СКУША
619
ХАРИНГА
399
ПАСТРМКА
799
ТОЛСТОЛОБИК