ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

13.01

Пројино брашно

180-200

Кромпир

90-100

Пасуљ

280-600

Паприка

150-250

Парадајз

250

Краставци

300

Тиквице

250-270

Цвекла

80-100

Спанаћ

150-200

Купус

30-40

Целер

300

Першун веза

40-50

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

60-80

Зелена салата

40-50

Црни лук

80-100

Бели лук

700-900

Шампињони

350

Броколи

300

Празилук

100-150

Карфиол

250-300

Плави патлиџан

 

Кисели купус

 

Млади лук (веза)

50

Корнишони

 

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

100-150

Јабуке

50-100

Грожђе

300

Диње

 

Ђумбир

800

Мед

1000-1500

Нектарине

 

Дуње

 

Суве шљиве

400-550

Лубенице

 

Мушмуле

 

Малине

 

Шљиве

 

Вишње

 

Лимун

160-200

Боровнице

 

Јужно воће

 

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

319-500

Јаја

14-30

Кајмак

1000-1200

Сир

500-800

Пршута

1300-1400

Сланина

700-1300

Суџук

1200-1300

 

13.01.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

380-400

Овце

120-130

Јагњад

400

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

599

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499