ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

30.12.

Пројино брашно

180-200

Кромпир

100

Пасуљ

280-600

Паприка

200-350

Парадајз

150-250

Краставци

 

Тиквице

240

Цвекла

100

Спанаћ

200

Купус

30-50

Целер

300

Першун веза

30-40

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

80

Зелена салата

40-50

Црни лук

100

Бели лук

900

Шампињони

350

Броколи

250

Празилук

150

Карфиол

250

Плави патлиџан

 

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

50

Корнишони

 

Ротква

80-100

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

100-150

Јабуке

50-100

Грожђе

250-280

Диње

 

Ђумбир

800

Мед

1000-1200

Нектарине

150

Дуње

200

Суве шљиве

400-550

Лубенице

 

Мушмуле

120

Малине

 

Шљиве

 

Вишње

 

Лимун

150-200

Боровнице

 

Јужно воће

150-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

319-500

Јаја

14-20

Кајмак

800-1200

Сир

400-800

Пршута

1300-2500

Сланина

700-1400

Суџук

1200

 

30.12.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

400-420

Овце

120-130

Јагњад

 

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

599

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

749

ТОЛСТОЛОБИК

499