ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

03.03

Пројино брашно

180-200

Кромпир

100-120

Пасуљ

280-600

Паприка

400-450

Парадајз

300

Краставци

300

Тиквице

300

Цвекла

100

Спанаћ

150-200

Купус

30-200

Целер

300

Першун веза

50

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

60-80

Зелена салата

40-50

Црни лук

140-150

Бели лук

800-1000

Шампињони

350

Броколи

300

Празилук

180

Карфиол

300

Плави патлиџан

550

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

30-50

Корнишони

 

Ротква

150

Ротквице

50-60

Боранија

 

Крушке

150-300

Јабуке

50-100

Грожђе

 

Диње

 

Мед

1000-1200

Јагоде

800

Суве шљиве

450-550

Лубенице

 

Мушмуле

 

Малине

 

Шљиве

 

Вишње

 

Лимун

160

Боровнице

 

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

110-200

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-100

Очишћена живина

319-500

Јаја

15-20

Кајмак

900-1300

Сир

400-800

Пршута

1400-2600

Сланина

700-1400

Суџук

1200-1300

 

 

 

03.03.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

310

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

ШАРАН

849

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

599

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499