ЈКП Комуналац Чачак

    

НАЗИВ РОБЕ

 

12.05.

Пројино брашно

180-200

Кромпир

100-120

Пасуљ

280-600

Паприка

350-450

Парадајз

200-300

Краставци

150-200

Тиквице

180

Цвекла

100

Спанаћ

150

Купус

50-120

Целер

300-400

Першун веза

50

Шаргарепа

120-150

Зелени лист купуса

60-80

Зелена салата

50-60

Црни лук

180

Бели лук

800-1000

Шампињони

350

Броколи

350

Празилук

200

Карфиол

350

Плави патлиџан

330-350

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

50

Млади кромпир

200-250

Ротква

150

Ротквице

50-70

Боранија

500

Крушке

320-350

Јабуке

50-120

Грожђе

 

Диње

300

Мед

1000-1400

Јагоде

300-500

Суве шљиве

400-550

Лубенице

250

Мушмуле

 

Малине

 

Шљиве

 

Вишње

 

Лимун

160

Боровнице

 

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

160-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

319-500

Јаја

10-25

Кајмак

900-1200

Сир

400-800

Пршута

1400-2800

Сланина

700-1300

Суџук

1200-1300

 

 

 

12.05.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

500

Овце

120-130

Јагњад

450

Пшеница

45

Кукуруз

40

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

849

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

599

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499