Komunalac Čačak

    

НАЗИВ РОБЕ

 

18.07

Пројино брашно

150

Кромпир

100

Пасуљ

300-650

Паприка

150-300

Парадајз

130-200

Краставци

150-180

Тиквице

80-100

Цвекла

150

Спанаћ

 

Купус

70-80

Целер

250-500

Першун веза

50

Шаргарепа

150-200

Зелени лист купуса

100

Зелена салата

80-100

Црни лук

100-120

Бели лук

800-1000

Шампињони

350-400

Броколи

400

Празилук

300

Карфиол

300

Плави патлиџан

350

Кисели купус

200-250

Млади лук (веза)

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

400-500

Млади кромпир

100-120

Крушке

200-300

Јабуке

100-220

Шљиве

150-250

Грожђе

 

Лубенице

60

Мед

1000-1300

Диње

100

Суве шљиве

400-550

Купине

800

Вишња

 

Трешње

 

Кајсије

400-450

Брескве

250-300

Јагоде

 

Малине

1000-1200

Лимун

320

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

210-250

Лешници 1кг

1200-1500

Језгра ораси

1200

Очишћена живина

299-500

Јаја

8-20

Кајмак

1000-1500

Сир

500-900

Пршута

1500-3000

Сланина

800-1400

Суџук

1400

 

 

18.07

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

 

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

35

Кукуруз

38

Јечам

35

РИБА

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

749

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

469

ГИРИЦЕ

299

ОСЛИЋ ХЕК

569

ФИЛЕТ СОМА

519

СКУША

529

ХАРИНГА

399

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

399