Komunalac Čačak

    

НАЗИВ РОБЕ

 

17.10.

Пројино брашно

150

Кромпир

100-120

Пасуљ

300-650

Паприка

100-350

Парадајз

100-180

Краставци

130-200

Тиквице

80

Цвекла

150

Спанаћ

250-270

Купус

40-60

Целер

250-500

Першун веза

50

Шаргарепа

150-200

Зелени лист купуса

100

Зелена салата

70-100

Црни лук

100-120

Бели лук

800-1000

Шампињони

350-400

Броколи

250-300

Празилук

200

Карфиол

150

Плави патлиџан

100

Кисели купус

200-250

Млади лук (веза)

 

Ротква

150

Ротквице

80

Боранија

300-400

Корнишони

400

Крушке

150-320

Јабуке

100-220

Шљиве

200-250

Грожђе

150-300

Лубенице

40

Мед

1000-1300

Диње

100

Суве шљиве

600-70

Купине

 

Вишња

 

Трешње

 

Кајсије

 

Брескве

300

Јагоде

 

Малине

1200

Лимун

280

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

210-250

Лешници 1кг

1800

Језгра ораси

1300

Очишћена живина

299-500

Јаја

10-20

Кајмак

1000-1500

Сир

500-900

Пршута

1500-3000

Сланина

800-1400

Суџук

1400

 

 

17.10.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

300

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

40

Кукуруз

40

Јечам

40

РИБА

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

839

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

479

ГИРИЦЕ

299

ОСЛИЋ ХЕК

599

ФИЛЕТ СОМА

549

СКУША

549

ХАРИНГА

399

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

399