ЈКП Комуналац Чачак

Добили смо Децембарску награду града Чачка

По предлогу Комисије за обележавање празника и доделу признања, Скупштина града Чачка је на седници 2.децембра верификовала добитнике Децембарских награда и признања града Чачка за 2021. годину.

 

Добитници Децембарских награда града за 2021. годину су:

  1. ДР МИХАИЛО ЛУКОВИЋ, руководилац Радног тима за праћење ширења корона вируса на територији града Чачка
  2. ЈКП “КОМУНАЛАЦ” ЧАЧАК
  3. НЕШО ПУЗИЋ – ТРЋО, спортски радник

 

Такође, донета је одлука да се награда града Чачка потсхумно додели и:

  1. ДР СЛОБОДАНУ БЛАГОЈЕВИЋУ
  2. МИЛОШУ ЛУКИЋУ, новинару

 

Децембарске награде града Чачка су додељење на свечаној седници Скупштине града која је одржана, у суботу, 18. децембра 2021. године.

 

nagrada

Наше предузеће је, до сада, једино јавно предузеће које је добило ово највише признање града Чачка и то у години када обележавамо значајан јубилеј; 60 година постојања и успешног рада. Значајно је и венредно ангажовање ЈКП “Комуналац” Чачак на дезинфекцији градских јавних површина, болница, домова здравља и осталих објеката од посебног значаја за град.

 

Уз захвалност подршци града Чачка на овом значајном признању, директор ЈКП “Комуналац” Чачак, др. Петар Домановић се посебно захвалио нашим радницима, који су поднели велики терет свих ових година.

 

Чињеница је да је ЈКП “Комуналац” на неки начин и оснивач других јавних предузећа на територији града Чачка, нпр ООУР ГРЕЈАЊЕ, издвојено у посебно јавно предузеће, а као председавајући скупштине КОМДЕДЛ-а и као члан Привредне коморе даје значајн допринос креирању комуналне стратегије, превазилазећи градске оквире, што је разлог више за доделу ове престижне награде.