ЈКП Комуналац Чачак
НАЗИВ РОБЕ
03.03
Пројино брашно
180-200
Кромпир
100-120
Пасуљ
280-600
Паприка
400-450
Парадајз
300
Краставци
Тиквице
Цвекла
100
Спанаћ
150-200
Купус
30-200
Целер
Першун веза
50
Шаргарепа
Зелени лист купуса
60-80
Зелена салата
40-50
Црни лук
140-150
Бели лук
800-1000
Шампињони
350
Броколи
Празилук
180
Карфиол
Плави патлиџан
550
Кисели купус
Млади лук (веза)
30-50
Корнишони
Ротква
150
Ротквице
50-60
Боранија
Крушке
150-300
Јабуке
50-100
Грожђе
Диње
Мед
1000-1200
Јагоде
800
Суве шљиве
450-550
Лубенице
Мушмуле
Малине
Шљиве
Вишње
Лимун
160
Боровнице
Јужно воће (поморанџе,мандарине)
110-200
Лешници 1кг
Језгра ораси
800-100
Очишћена живина
319-500
Јаја
15-20
Кајмак
900-1300
Сир
400-800
Пршута
1400-2600
Сланина
700-1400
Суџук
1200-1300
03.03.
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
310
Овце
Јагњад
Пшеница
45
Кукуруз
Јечам
ШАРАН
849
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
429
ГИРИЦЕ
199
ОСЛИЋ ХЕК
549
ФИЛЕТ СОМА
599
СКУША
419
ХАРИНГА
329
ПАСТРМКА
899
ТОЛСТОЛОБИК
499