НАЗИВ РОБЕ

 

29.04

Пројино брашно

100

Кромпир

80

Пасуљ

250-500

Паприка

350-450

Парадајз

250-300

Краставци

150-200

Тиквице

180

Цвекла

80-100

Спанаћ

100

Купус

100

Целер

250

Першун веза

50

Шаргарепа

100-120

Зелени лист купуса

50-70

Зелена салата

40-50

Црни лук

70-100

Бели лук

800-1100

Шампињони

280

Броколи

250

Празилук

120-150

Карфиол

250

Плави патлиџан

300

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

40-50

Mлади кромпир

250-300

Ротква

180-200

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

120-180

Јабуке

30-120

Дуње

 

Мушмуле

 

Kаjсије

 

Мед

900-1100

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

400-600

Лубенице

 

Јагоде

400-500

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

 

Лимун

130

Јужно воће

120-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

309-420

Јаја

12-16

Кајмак

800-1000

Сир

300-350

Пршута

1200-2200

Сланина

450-850

Суџук

900

 

 

 

29.04

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

200-220

Прасад

350-370

Овце

120-130

Јагњад

350-370

Пшеница

45

Кукуруз

40

Јечам

45

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

599

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

399

ГИРИЦЕ

169

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

499

СКУША

419

ХАРИНГА

279

ПАСТРМКА

699