НАЗИВ РОБЕ

 

22.04

Пројино брашно

100

Кромпир

60-80

Пасуљ

250-500

Паприка

350-450

Парадајз

250-280

Краставци

200-230

Тиквице

250

Цвекла

80-100

Спанаћ

100-120

Купус

120-150

Целер

250

Першун веза

50

Шаргарепа

100-120

Зелени лист купуса

50-70

Зелена салата

40-50

Црни лук

70-100

Бели лук

800-1100

Шампињони

280

Броколи

350

Празилук

120-150

Карфиол

300

Плави патлиџан

300

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

40-50

Mлади кромпир

300-350

Ротква

150

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

120-160

Јабуке

30-120

Дуње

180

Мушмуле

 

Kаjсије

 

Мед

900-1100

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

400-600

Лубенице

 

Јагоде

400-500

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

 

Лимун

130

Јужно воће

80-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

279-390

Јаја

12-16

Кајмак

800-1000

Сир

300-350

Пршута

1200-2000

Сланина

450-850

Суџук

900

 

 

 

22.04

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

350-380

Овце

120-130

Јагњад

400

Пшеница

45

Кукуруз

40

Јечам

45

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

529

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

399

ГИРИЦЕ

169

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

459

СКУША

419

ХАРИНГА

279

ПАСТРМКА

699