ЈКП Комуналац Чачак
НАЗИВ РОБЕ
20.01
Пројино брашно
180-200
Кромпир
90-100
Пасуљ
280-600
Паприка
150-300
Парадајз
250
Краставци
300
Тиквице
Цвекла
100
Спанаћ
200
Купус
30-40
Целер
Першун веза
40
Шаргарепа
Зелени лист купуса
60-80
Зелена салата
40-50
Црни лук
Бели лук
800-900
Шампињони
350
Броколи
Празилук
150
Карфиол
Плави патлиџан
Кисели купус
150-200
Млади лук (веза)
50
Корнишони
Ротква
Ротквице
Боранија
Крушке
100-150
Јабуке
50-100
Грожђе
Диње
Ђумбир
800
Мед
1000-1300
Нектарине
Дуње
Суве шљиве
400-550
Лубенице
Мушмуле
Малине
Шљиве
Вишње
Лимун
Боровнице
Јужно воће
150-280
Лешници 1кг
1000-1200
Језгра ораси
800-1000
Очишћена живина
319-500
Јаја
14-20
Кајмак
Сир
500-800
Пршута
1300-3000
Сланина
700-1400
Суџук
1200-1300
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
410-440
Овце
120-130
Јагњад
400
Пшеница
45
Кукуруз
Јечам
РИБА
ШАРАН
799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
429
ГИРИЦЕ
199
ОСЛИЋ ХЕК
549
ФИЛЕТ СОМА
599
СКУША
419
ХАРИНГА
329
ПАСТРМКА
899
ТОЛСТОЛОБИК
499