НАЗИВ РОБЕ

 

20.01

Пројино брашно

180-200

Кромпир

90-100

Пасуљ

280-600

Паприка

150-300

Парадајз

250

Краставци

300

Тиквице

250

Цвекла

100

Спанаћ

200

Купус

30-40

Целер

300

Першун веза

40

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

60-80

Зелена салата

40-50

Црни лук

100

Бели лук

800-900

Шампињони

350

Броколи

300

Празилук

150

Карфиол

300

Плави патлиџан

 

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

50

Корнишони

 

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

100-150

Јабуке

50-100

Грожђе

300

Диње

 

Ђумбир

800

Мед

1000-1300

Нектарине

 

Дуње

 

Суве шљиве

400-550

Лубенице

 

Мушмуле

 

Малине

 

Шљиве

 

Вишње

 

Лимун

180-200

Боровнице

 

Јужно воће

150-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

319-500

Јаја

14-20

Кајмак

1000-1200

Сир

500-800

Пршута

1300-3000

Сланина

700-1400

Суџук

1200-1300

 

20.01

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

410-440

Овце

120-130

Јагњад

400

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

599

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499