ЈКП Комуналац Чачак
НАЗИВ РОБЕ
10.02
Пројино брашно
180-200
Кромпир
80-100
Пасуљ
280-600
Паприка
300-400
Парадајз
300
Краставци
Тиквице
300-350
Цвекла
Спанаћ
150-200
Купус
30-50
Целер
Першун веза
30-40
Шаргарепа
Зелени лист купуса
50-80
Зелена салата
Црни лук
80-120
Бели лук
800-900
Шампињони
350
Броколи
Празилук
130-150
Карфиол
Плави патлиџан
Кисели купус
Млади лук (веза)
Корнишони
Ротква
Ротквице
50
Боранија
Крушке
150-300
Јабуке
50-100
Грожђе
Диње
Ђумбир
800
Мед
1000-1200
Нектарине
180
Дуње
Суве шљиве
450-550
Лубенице
Мушмуле
Малине
Шљиве
Вишње
Лимун
160-200
Боровнице
Јужно воће
120-280
Лешници 1кг
Језгра ораси
800-1000
Очишћена живина
319-500
Јаја
14-20
Кајмак
900-1300
Сир
400-800
Пршута
1400-2400
Сланина
700-1400
Суџук
1300
10.02.
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
350-370
Овце
Јагњад
Пшеница
45
Кукуруз
Јечам
ШАРАН
799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
429
ГИРИЦЕ
199
ОСЛИЋ ХЕК
549
ФИЛЕТ СОМА
599
СКУША
419
ХАРИНГА
329
ПАСТРМКА
899
ТОЛСТОЛОБИК
499